Items where Author is "Feigl, Edit"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Book Section Number of items: 2. Book SectionZentai, Andrea and Feigl, Edit and Varga, Anita and Miháldy, Kinga and Greiner, Erika (2023) A gyermek-közétkeztetés táplálkozás-egészségügyi jelentősége = The Nutritional and Health Significance of Children’s Public Catering. In: Menzadimenziók : A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága. Néprajztudományi Könyvtár (2). HUN-REN Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajztudományi Intézet, Budapest, pp. 261-266. ISBN 978-963-567-070-3; 978-963-567-072-7 Greiner, Erika and Feigl, Edit and Miháldy, Kinga and Varga, Anita and Zentai, Andrea (2023) A magyar gyermekélelmezési rendszer kialakulása = The Development of the Children’s Public Catering. In: Menzadimenziók : A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága. Néprajztudományi Könyvtár (2). HUN-REN Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajztudományi Intézet, Budapest, pp. 251-259. ISBN 978-963-567-070-3; 978-963-567-072-7 |