Items where Author is "Friedrich, László"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 3. Ribárszki, Ákos and Székely, Dóra and Szabó-Nótin, Beatrix and Góczán, Bálint and Friedrich, László and Nguyen, Q.D. and Máté, Mónika (2022) Effect of ascorbic acid and acerola juice on some quality properties of aseptic filled apple juice. ACTA ALIMENTARIA, 51 (2). pp. 259-269. ISSN 0139-3006 Urbányi, Béla and Kriszt, Balázs and Szoboszlay, Sándor and Kaszab, Edit and Háhn, Judit and Bernáth, Gergely and Csenki-Bakos, Zsolt and Czimmerer, Zsolt and Bock, Illés and Jónás, Gábor and Friedrich, László and Kasza, Gyula and Csenki, Eszter and Izsó, Tekla and Palotás, Péter and Rákoczi, Katalin and Nyirő-Fekete, Brigitta and Micsinai, Adrienn and Zanathy, László (2020) Boldog halak és boldog fogyasztók? - Avagy a happy fish projekt össze foglaló eredményei. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 69 (3). pp. 345-363. ISSN 0230-1814 Zinia Zaukuu, John-Lewis and Aouadi, Balkis and Lukács, Mátyás and Bodor, Zsanett and Vitális, Flóra and Gillay, Bíborka and Gillay, Zoltán and Friedrich, László and Kovács, Zoltán (2020) Detecting Low Concentrations of Nitrogen-Based Adulterants in Whey Protein Powder Using Benchtop and Handheld NIR Spectrometers and the Feasibility of Scanning through Plastic Bag. MOLECULES, 25 (11). pp. 1-15. ISSN 1420-3049 |