Items where Author is "Jaksics, Edina"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 4. ArticleSzentmiklóssy, Marietta and Jaksics, Edina and Farkas, Alexandra and Pusztai, Éva and Kemény, Sándor and Németh, Renáta and Tömösközi, Sándor (2023) Fibre and short-chain carbohydrate composition in rye varieties, novel industrial milling fractions and breads. ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 52 (2). pp. 177-189. ISSN 0139-3006 Tömösközi, Sándor and Kormosné Bugyi, Zsuzsanna and Németh, Renáta and Schall, Eszter and Farkas, Alexandra and Jaksics, Edina and Szentmiklóssy, Marietta and Muskovics, Gabriella (2022) Recent past, present and hoped-for future of cereal science and plant protein research. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4161-4179. ISSN 0422-9576 Tömösközi, Sándor and Kormosné Bugyi, Zsuzsanna and Németh, Renáta and Schall, Eszter and Farkas, Alexandra and Jaksics, Edina and Szentmiklóssy, Marietta and Muskovics, Gabriella (2022) A gabonatudományi és növényi fehérje kutatások közelmúltja, jelene és remélt jövője. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4143-4160. ISSN 0422-9576 Tömösközi, Sándor and Németh, Renáta and Roznár, Petra and Bender, Denisse and Jaksics, Edina and Török, Kitti (2018) A sikérfehérjéket nem tartalmazó (gluténmentes) termékek táplálkozási és technológiai minőségének fejlesztése. MAGYAR KÉMIAI FOLYÓIRAT - KÉMIAI KÖZLEMÉNYEK (1997-), 124 (3). pp. 101-107. ISSN 1418-9933 |