Items where Author is "Kókai, Zoltán"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 26. Zulkarnain, Abdul Hannan Bin and Moskowitz, Howard R. and Kókai, Zoltán and Gere, Attila (2024) Enhancing consumer sensory science approach through augmented virtuality. CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE, 9. No.-100834. ISSN 2665-9271 Gere, Attila and Kókai, Zoltán (2024) Wine Descriptive Sensory Profiling. In: Wine Analysis and Testing Techniques. Springer US, New York, NY, pp. 145-169. Zulkarnain, Abdul Hannan Bin and Kókai, Zoltán and Gere, Attila (2024) Immersive sensory evaluation: Practical use of virtual reality sensory booth. METHODSX, 12. No.-102631. ISSN 2215-0161 Zulkarnain, Abdul Hannan Bin and Kókai, Zoltán and Gere, Attila (2024) Assessment of a virtual sensory laboratory for consumer sensory evaluations. HELIYON, 10 (3). No.-e25498. ISSN 2405-8440 Zulkarnain, Abdul Hannan Bin and Cao, Xu and Kókai, Zoltán and Gere, Attila (2024) Self-Assessed Experience of Emotional Involvement in Sensory Analysis Performed in Virtual Reality. FOODS, 13 (3). ISSN 2304-8158 Zulkarnain, Abdul Hannan Bin and Radványi, Dalma and Szakál, Dorina and Kókai, Zoltán and Gere, Attila (2024) Unveiling aromas: Virtual reality and scent identification for sensory analysis. CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE, 8. No.-100698. ISSN 2665-9271 Gulyás, Pálma and Bálint, Melinda and Kókai, Zoltán (2022) Húsromlás nyomon követésének fogyasztói érzékszervi lehetőségei = Meat Spoilage Monitoring Through Consumer Sensory Methods. A HÚS : A HÚSIPAR TUDOMÁNYOS SZAKFOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 29-33. ISSN 1215-0665 Biró, Barbara and Koren, Dániel and Lichthammer, Adrienn and Veresné Bálint, Márta and Gere, Attila and Kókai, Zoltán (2022) Relationships amongst phenyltiocarbamide sensitivity, body composition, coffee and tea consumption. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3855-3865. ISSN 0422-9576 Biró, Barbara and Koren, Dániel and Lichthammer, Adrienn and Veresné Bálint, Márta and Gere, Attila and Kókai, Zoltán (2022) A feniltiokarbamid érzékenység összefüggései a testösszetétellel, valamint a kávé- és teafogyasztással. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3844-3854. ISSN 0422-9576 Sipos, László and Gere, Attila and Kókai, Zoltán and Nyitrai, Ákos and Kovács, Sándor and Urbin, Ágnes and Samu, Krisztián and Wenzel, Klára (2021) Eye-Tracker Analysis of the Contrast Sensitivity of Anomalous and Normal Trichromats: A Loglinear Examination with Landolt-C Figures. APPLIED SCIENCES, 11 (7). pp. 1-18. ISSN 2076-3417 Kovács, Anikó and Kolinka, Raul and Kóczán, Györgyné and Kókai, Zoltán (2021) Evaluation of a gluten-free sourdough bakery product. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 37-44. ISSN 1786-335X Gere, Attila and Bin Zulkarnain, Abdul Hannan and Szakál, Dorina and Fehér, Orsolya and Kókai, Zoltán (2021) Virtual reality applications in food science. Current knowledge and prospects. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (1). pp. 3-14. ISSN 1786-335X Márton, István and Kókai, Zoltán (2021) The applicability of Napping in the analysis of fermented foods and beverages – A review. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 119-125. ISSN 1786-335X Benedek, Csilla and Bodor, Zsanett and Merrill, Vanda Tímea and Kókai, Zoltán and Gere, Attila and Kovács, Zoltán and Dalmadi, István and Abrankó, László (2020) Effect of sweeteners and storage on compositional and sensory properties of blackberry jams. EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, 246. pp. 2187-2204. ISSN 1438-2377 (print); 1438-2385 (online) Bodor, Zsanett and Kovács, Zoltán and Rashed, Mahmoud Said and Kókai, Zoltán and Dalmadi, István and Benedek, Csilla (2020) Sensory and Physicochemical Evaluation of Acacia and Linden Honey Adulterated with Sugar Syrup. SENSORS, 20 (17). pp. 1-19. ISSN 1424-8220 Gere, Attila and Danner, Lukas and Dürrschmid, Klaus and Kókai, Zoltán and Sipos, László and Huzsvai, László and Kovács, Sándor (2020) Structure of presented stimuli influences gazing behavior and choice. FOOD QUALITY AND PREFERENCE, 83. pp. 1-10. ISSN 0950-3293 Gere, Attila and Székely, Richárd and Kókai, Zoltán and Sipos, László (2019) Az értékalapú szegmentáció és az élelmiszer-választás közbeni szem-mozgás közötti összefüggések: Esettanulmány kenyerekkel. Correlations between value-based segmentation and eye movements during a food choice task: Case study with breads. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 65 (3). pp. 2556-2570. ISSN 0422-9576 Németh, Dzsenifer and Balázs, Gábor and Daood, Hussein and Kovács, Zoltán and Bodor, Zsanett and Zaukuu, John-Lewis Zinia and Szentpéteri, Viktor and Kókai, Zoltán and Kappel, Noémi (2019) Standard Analytical Methods, Sensory Evaluation, NIRS and Electronic Tongue for Sensing Taste Attributes of Different Melon Varieties. SENSORS, 19 (22). ISSN 1424-8220 Phuong Le Nguyen, Lien and Horváth, Vivien and Dam, Mai Sao and Hitka, Géza and Zsom, Tamás and Kókai, Zoltán (2018) Effect of 1-MCP, ethylene absorber and ozone on melon quality during storage. Progress in Agricultural Engineering Sciences, 14 (s1). pp. 101-110. ISSN 1786-335X Sipos, László and Kovács, Sándor and Nagygyörgy, László and Lázár, János and Gere, Attila and Kókai, Zoltán (2018) VILMOSKÖRTE PÁRLATOK GÁZKROMATOGRÁFIÁS ÉS ÉRZÉKSZERVI PROFILANALITIKUS EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE EGY- ÉS TÖBBVÁLTOZÓS STATISZTIKAI MÓDSZEREKKEL. Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, 12 (3). pp. 179-186. ISSN 1788-7593 Sipos, László and Losó, Viktor and Nyitrai, Ákos and Kókai, Zoltán and Gere, Attila (2017) Érzékszervi kedveltség predikciója mesterséges neurális hálózatokkal, fagyasztott csemegekukorica-fajták példáján bemutatva Prediction of sensory preference by artificial neural networks, using sweet corn varieties as an example. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 63 (4). pp. 1740-1757. ISSN 0422-9576 Sipos, László and Ladányi, Márta and Gere, Attila and Kókai, Zoltán and Kovács, Sándor (2017) Panel performance monitoring by Poincaré plot: A case study on flavoured bottled waters. Food Research International, 99. pp. 198-205. ISSN 09639969 Sipos, László and Gere, Attila and Kókai, Zoltán and Kovács, Sándor and Ladányi, Márta (2017) Predikciós statisztikai módszerek az ásványvízfogyasztás előrejelzésében. Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, 12 (3). pp. 171-178. ISSN 1788-7593 Gere, Attila and Sipos, László and Kovács, Sándor and Kókai, Zoltán and Héberger, Károly (2017) Which Just-About-Right feature should be changed if evaluations deviate? A case study using sum of ranking differences. CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, 1 (1). pp. 1-8. ISSN 0169-7439 Bényi, Mária and Kéki, Zsuzsanna and Hangay, István and Kókai, Zoltán (2012) Elhízással összefüggő morbiditásnövekedés az Országos Lakossági Egészségfelmérés alapján (2009) = Obesity Related Increase in Diseases in Hungary Studied by the Health Interview Survey 2009. ORVOSI HETILAP, 153 (20). pp. 768-775. ISSN 0030-6002 (nyomtatott); 1788-6120 (elektronikus) Kókai, Zoltán and János, Heszberger and Kollárné Hunek, Klára and Gábor, Kollár (2002) A new VBA software as a tool of food sensory tests. HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY, 30 (1). pp. 235-239. ISSN 0133-0276 |