Number of items: 6.
Kecskésné Nagy, Eleonóra and Nagy, József
(2023)
Malomipari gépek szerepe a búza DON-toxin csökkentésében.
GRADUS, 10 (2).
ISSN 2064-8014
Kecskésné Nagy, Eleonóra
(2021)
DON-TOXIN csökkentés eredményei malmi búzánál = Results of don-toxin reduction in milled wheat.
GRADUS, 8 (3).
pp. 78-87.
ISSN 2064-8014
Kecskésné Nagy, Eleonóra and Korzenszky, Péter and Sembery, Péter
(2015)
Malmi melléktermék toxintartalmának vizsgálata.
GRADUS, 1 (1).
pp. 269-275.
ISSN 2064-8014
Kecskésné Nagy, Eleonóra and Sembery, Péter
(2014)
Egy malomipari feldolgozási folyamat műszaki feltételeinek a vizsgálata élelmiszerbiztonsági szempontból = Investigation of the technical conditions in milling process
conserning food safety.
GRADUS, 1 (2).
pp. 44-50.
ISSN 2064-8014
Kecskésné Nagy, Eleonóra and Sembery, Péter
(2014)
Hogyan lehet csökkenteni a kenyérgabona DON-toxin tartalmát a feldolgozási folyamatban? = How the level of DON-toxin can be reduced during the
manufacturing process?
GRADUS, 1 (2).
pp. 51-57.
ISSN 2064-8014
Kecskésné Nagy, Eleonóra and Szalai, János
(2014)
A búza DON-toxin tartalom változásának elemzése intervallumbecsléssel = Analysis of the DON-toxin data in wheat with intervals estimate.
GRADUS, 1 (2).
pp. 68-73.
ISSN 2064-8014
This list was generated on Mon Mar 31 11:15:02 2025 CEST.