Items where Author is "Morvai, Balázs"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 10. Morvai, Balázs and Kádár, Imre (2009) Bőrgyári szennyvíziszap-terhelés hatása a tavaszi árpa B, Ba, Ni, Co, Cu elemeinek forgalmára tenyészedény-kísérletben. Növénytermelés, 58 (2). pp. 41-57. ISSN 0546-8191 Morvai, Balázs and Draskovits, Eszter and Kádár, Imre (2009) Gyümölcslé gyártási hulladék komposzt (RAUCH) hatásának vizsgálata karbonátos homoktalajon. Növénytermelés, 58 (2). pp. 23-40. ISSN 0546-8191 Kádár, Imre and Petróczki, Ferenc and Hámori, Viktor and Morvai, Balázs (2009) Kommunális szennyvíziszap, illetve vágóhídi hulladék komposzt hatása a talajra és a növényre szabadföldi kísérletben. Agrokémia és Talajtan, 58 (1). pp. 121-136. ISSN 0002-1873 Kádár, Imre and Morvai, Balázs (2009) Városi szennyvíziszap-terhelés hatásának vizsgálata tenyészedény-kísérletben V. Agrokémia és Talajtan, 58 (2). pp. 343-358. ISSN 0002-1873 Kádár, Imre and Morvai, Balázs (2009) Városi szennyvíziszap-terhelés hatásának vizsgálata tenyészedény-kísérletben. IV. Agrokémia és Talajtan, 58 (1). pp. 91-104. ISSN 0002-1873 Kádár, Imre and Morvai, Balázs (2008) Városi szennyvíziszap-terhelés hatásának vizsgálata tenyészedény-kísérletben. II. Agrokémia és Talajtan, 57 (1). pp. 97-112. ISSN 0002-1873 Kádár, Imre and Morvai, Balázs (2008) Városi szennyvíziszap-terhelés hatásának vizsgálata tenyészedény-kísérletben. III. Agrokémia és Talajtan, 57 (2). pp. 305-318. ISSN 0002-1873 Kádár, Imre and Morvai, Balázs (2007) Ipari-kommunális szennyvíziszap-terhelés hatásának vizsgálata tenyészedény-kísérletben. Agrokémia és Talajtan, 56 (2). pp. 333-352. ISSN 0002-1873 Rékási, Márk and Filep, Tibor and Morvai, Balázs (2006) Effect of communal sewage sludge loads on Zn and Cu content of soils and plant uptake. Cereal Research Communications, 34 (1). pp. 271-274. ISSN 0133-3720 Filep, Tibor and Rékási, Márk and Morvai, Balázs (2006) Water extractable organic matter (WEOM) concentration of four different soils as affected by communal sewage sludge loads. Cereal Research Communications, 34 (1). pp. 167-170. ISSN 0133-3720 |