Items where Author is "Schall, Eszter"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 7. Kormosné Bugyi, Zsuzsanna and Muskovics, Gabriella and Schall, Eszter and Török, Kitti and Hajas, Lívia and Scherf, Katharina and Xhaferaj, Majlinda and Koehler, Peter and Schoenlechner, Regine and D’amico, Stefano and Poms, Roland and Tömösközi, Sándor (2022) Classics in a new perspective: gluten as a special food safety and analytical challenge. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4190-4198. ISSN 0422-9576 Schall, Eszter and Török, Kitti and Szentmiklóssy, Marietta and Németh, Renáta and Tömösközi, Sándor (2022) Development of separation techniques for complex characterization of plant proteins and carbohydrates. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4206-4212. ISSN 0422-9576 Schall, Eszter and Török, Kitti and Szentmiklóssy, Marietta and Németh, Renáta and Tömösközi, Sándor (2022) Elválasztástechnikai módszerek fejlesztése növényi fehérjék és szénhidrátok komplex jellemzésére. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4199-4205. ISSN 0422-9576 Kormosné Bugyi, Zsuzsanna and Muskovics, Gabriella and Schall, Eszter and Török, Kitti and Hajas, Lívia and Scherf, Katharina and Xhaferaj, Majlinda and Koehler, Peter and Schoenlechner, Regine and D’Amico, Stefano and Poms, Roland and Tömösközi, Sándor (2022) Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4180-4189. ISSN 0422-9576 Tömösközi, Sándor and Kormosné Bugyi, Zsuzsanna and Németh, Renáta and Schall, Eszter and Farkas, Alexandra and Jaksics, Edina and Szentmiklóssy, Marietta and Muskovics, Gabriella (2022) Recent past, present and hoped-for future of cereal science and plant protein research. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4161-4179. ISSN 0422-9576 Tömösközi, Sándor and Kormosné Bugyi, Zsuzsanna and Németh, Renáta and Schall, Eszter and Farkas, Alexandra and Jaksics, Edina and Szentmiklóssy, Marietta and Muskovics, Gabriella (2022) A gabonatudományi és növényi fehérje kutatások közelmúltja, jelene és remélt jövője. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4143-4160. ISSN 0422-9576 Gell, Gyöngyvér and Bugyi, Zsuzsanna and Florides, Chris and Birinyi, Zsófia and Réder, Dalma and Szegő, Zsuzsanna and Mucsi, Edina and Schall, Eszter and Ács, Katalin and Langó, Bernadett and Purgel, Szandra and Simon, Katalin and Varga, Balázs and Vida, Gyula and Veisz, Ottó Bálint and Tömösközi, Sándor and Békés, Ferenc (2021) Investigation of protein and epitope characteristics of oats and its implications for celiac disease. FRONTIERS IN NUTRITION. ISSN 2296-861X (In Press) |