REAL

Items where Author is "Stefanovitsné Bányai, Éva"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 8.

Article

Végh, Rita and Csóka, Mariann and Stefanovitsné Bányai, Éva and Juhász, Réka and Sipos, László (2023) Biscuits enriched with monofloral bee pollens : nutritional properties, techno-functional parameters, sensory profile, and consumer preference. FOODS, 12 (1). No-18. ISSN 2304-8158

Kőszegi, Kornélia and Végvári, György and Stefanovitsné Bányai, Éva and Békássyné Molnár, Erika and Maráz, Anna (2023) Influence of the harvesting seasons on the polyphenol composition and antimicrobial activity of stinging nettle (Urtica dioica L.) extracts. ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 52 (4). pp. 589-600. ISSN 0139-3006

Szakál, Tamás and Péntek, Attila and Vasas, Dávid and Stefanovitsné Bányai, Éva and Varga, Zoltán and Kalocsai, Renátó (2023) A lombtrágyázás hatása a káposztarepce (Brassica Napus L.) antioxidáns státuszára. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (4). pp. 4566-4573. ISSN 0422-9576

Bánvölgyi, Szilvia and Dusza, Eszter and Namukwambi, Fiina K and Kiss, István and Stefanovitsné Bányai, Éva and Vatai, Gyula (2020) Optimization of extraction of phenolic compounds from Tokaji Aszú marc using response surface methodology. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 1-9. ISSN 1786-335X

Hegedűs, Attila and Papp, Nóra and Blázovics, Anna and Stefanovitsné Bányai, Éva (2018) A különleges és egyedi polifenol-összetételű meggy egészségi hatásai = Health effects of sour cherries with unique polyphenolic composition in their fruits. Orvosi Hetilap, 159 (18). pp. 720-725. ISSN 0030-6002

Gergely, Anita and Papp, Nóra and Stefanovitsné Bányai, Éva and Hegedűs, Attila and Rábai, Mária and Szentmihályi, Klára (2014) Assessment and examination of mineral elements in apricot (Prunus armeniaca L.) cultivars: A special attention to selenium and other essential elements. European Chemical Bulletin, 3 (8). pp. 760-762. ISSN 2063-5346

Bekő, Gabriella and Hagymási, Krisztina and Szentmihályi, Klára and Stefanovitsné Bányai, Éva and Osztovits, János and Fodor, Judit and Blázovics, Anna (2010) Sex-dependent alterations in erythrocyte trace element levels and antioxidant status after a month of moderate daily red wine consumption. European Journal of Gastroenterology and Hepatology, 22. pp. 185-191. ISSN 0954-691X (print), 1473-5687 (online)

Conference or Workshop Item

Hegedűs, Attila and Papp, Nóra and Abrankó, László and Blázovics, Anna and Fébel, Hedvig and Stefanovitsné Bányai, Éva (2013) GYÜMÖLCSÖK SZEREPE A KORSZERŰ TÁPLÁLKOZÁSBAN. In: Természetes eredetű hatóanyagok a modern orvoslásban, 2013. november 6-7., Budapest, Hungary.

This list was generated on Thu Feb 6 15:29:49 2025 CET.