Items where Author is "Vasas, Dávid"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 9. ArticleMolnár, Judit and Vasas, Dávid and Mukhtar, Ahmed (2023) Comparative Analysis of Flexitarian, Vegetarian and Vegan Diets: A Review. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4382-4389. ISSN 0422-9576 Molnár, Judit and Vasas, Dávid and Mukhtar, Ahmed (2023) A flexitáriánus, vegetáriánus és vegán étrendek összehasonlító elemzése. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4374-4381. ISSN 0422-9576 Szakál, Tamás and Péntek, Attila and Vasas, Dávid and Stefanovitsné Bányai, Éva and Varga, Zoltán and Kalocsai, Renátó (2023) A lombtrágyázás hatása a káposztarepce (Brassica Napus L.) antioxidáns státuszára. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (4). pp. 4566-4573. ISSN 0422-9576 Szakál, Tamás and Szalka, Éva and Giczi, Zsolt and Vasas, Dávid and Angela, Světlíková and Kristína, Kukurová (2022) Effect of the copper-sucrose complex from copper-containing waste on yield and quality of winter wheat. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 63 (Ksz). pp. 22-35. ISSN 1416-647X Molnár, Judit and Vasas, Dávid and Kalocsai, Renátó and Szakál, Tamás and Mukhtar, H. Ahmed (2022) Egysejt-fehérje előállítása állati takarmányozáshoz fermentációs biotechnológiával. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3888-3895. ISSN 0422-9576 Szakál, Tamás and Kalocsai, Renátó and Giczi, Zsolt and Schmidt, Rezső and Vasas, Dávid and Kukurová, Kristína and Svétlíková, Angela and Polovka, Martin (2022) Investigation of an ion-exchanged synthetic zeolite with a copper tetramine ion. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 63 (Ksz). pp. 4-21. ISSN 1416-647X Molnár, Judit and Vasas, Dávid and Kalocsai, Renátó and Szakál, Tamás and Mukhtar, H. Ahmed (2022) Production of Single Cell Protein by the fermentation biotechnology for Animal Feeding. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3896-3903. ISSN 0422-9576 Molnár, Judit and Kalocsai, Renátó and Szalka, Éva and Szakál, Tamás and Angela, Světlíková and Vasas, Dávid (2022) The role of healthy eating and functional foods in the protection of the immune system, especially the consumption of vegetables and fruits: lifestyle survey among adult population. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 63 (Ksz). pp. 36-50. ISSN 1416-647X Molnár, Judit and Vasas, Dávid (2022) The role of mill- and bakery-products made from cereals as functional foods in health improvement. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 63 (1). pp. 15-32. ISSN 1416-647X |