Items where Author is "Yakubu, Haruna Gado"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 3. ArticleYakubu, Haruna Gado and Bázár, György and Radó-Nyiczky, Éva and Orosz, Szilvia and Tóth, Tamás (2022) Description of the odor profile of fermented alfalfa and rye silages using an electronic nose. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 71 (1). pp. 1-10. ISSN 0230-1814 Yakubu, Haruna Gado and Kovács, Zoltán and Vitális, Flóra and Bázár, György (2021) Közeli-infravörös spektroszkópia: gyors és hatékony eszköz a fruktóztartalom mérésére. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (1). pp. 3249-3258. ISSN 0422-9576 Yakubu, Haruna Gado and Kovács, Zoltán and Vitális, Flóra and Bázár, György (2021) Near-infrared spectroscopy: rapid and effective tool for measuring fructose content. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (1). pp. 3259-3268. ISSN 0422-9576 |