REAL

A bor felhasználása az ételkészítésben. Ünnepi ételek, nemes hozzávalók

Báti, Anikó (2013) A bor felhasználása az ételkészítésben. Ünnepi ételek, nemes hozzávalók. In: Szőlő-Bor-Termelés-Fogyasztás-Társadalom: Borkultúra és társadalom visszatekintve a 21. századi Magyarországról. Agroinform Kiadó, Budapest, pp. 358-366. ISBN 978-963-08-5828-1

[img]
Preview
Text
Hozzávalóként a BOR-1_pdfa.pdf

Download (288kB) | Preview
Item Type: Book Section
Subjects: H Social Sciences / társadalomtudományok > HM Sociology / társadalomkutatás
H Social Sciences / társadalomtudományok > HN Social history and conditions. / társadalomtörténet
Depositing User: Erika Vári
Date Deposited: 25 Feb 2014 08:19
Last Modified: 24 Feb 2017 00:15
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/10411

Actions (login required)

Edit Item Edit Item