Báti, Anikó (2013) A bor felhasználása az ételkészítésben. Ünnepi ételek, nemes hozzávalók. In: Szőlő-Bor-Termelés-Fogyasztás-Társadalom: Borkultúra és társadalom visszatekintve a 21. századi Magyarországról. Agroinform Kiadó, Budapest, pp. 358-366. ISBN 978-963-08-5828-1
|
Text
Hozzávalóként a BOR-1_pdfa.pdf Download (288kB) | Preview |
Item Type: | Book Section |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences / társadalomtudományok > HM Sociology / társadalomkutatás H Social Sciences / társadalomtudományok > HN Social history and conditions. / társadalomtörténet |
Depositing User: | Erika Vári |
Date Deposited: | 25 Feb 2014 08:19 |
Last Modified: | 24 Feb 2017 00:15 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/10411 |
Actions (login required)
Edit Item |