REAL

Funkcionális élelmiszerek = Functional Foods

Csapó, János and Albert, Csilla and Kiss, Zsuzsanna (2016) Funkcionális élelmiszerek = Functional Foods. Sapientia Tankönyvek - Élelmiszer-tudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-001-8

[img]
Preview
Text
CsapoAlbert-FunkcionalisElelmiszerek_REAL.pdf

Download (4MB) | Preview

Abstract

A Funkcionális élelmiszerek című könyvünk a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karának mesteri hallgatói számára készült. Reményeink szerint e könyvet a leendő élelmiszermérnökök mind a BSc-, mind az MSc-képzés során hasznosítani tudják, sőt talán a leendő új szakok hallgatóinak is segítségére lesz tanulmányaik során. A könyv megírásakor figyelemmel kellett lenni arra, hogy a tárgyat kevés órában oktatják a hallgatóknak, és a tudásanyagot össze kellett hangolni a szak keretében oktatott egyéb élelmiszer-tudománnyal kapcsolatos ismeretanyaggal is. Ezért egy olyan könyvet szerettünk volna írni, amely csak részben érinti a korábban tanultakat, új megközelítéssel tárgyalja az egészséges élelmiszereket, és amelyet a hallgatók több tárgy oktatása során is hasznosítani tudnak.

Item Type: Book
Additional Information: Román nyelvű absztrakt: Alimente functionale Harmadik szerző: Csapóné Kiss Zsuzsanna
Subjects: H Social Sciences / társadalomtudományok > HD Industries. Land use. Labor / ipar, földhasználat, munkaügy > HD1 Industries / ipar > HD13 Processing industry / feldolgozóipar
L Education / oktatás > LT Textbooks / tankönyvek
Q Science / természettudomány > QH Natural history / természetrajz > QH301 Biology / biológia > QH3011 Biochemistry / biokémia
Depositing User: Beáta Szabó
Date Deposited: 11 Nov 2020 14:28
Last Modified: 11 Nov 2020 14:28
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/116703

Actions (login required)

Edit Item Edit Item