Csapó, János and Albert, Csilla and Kiss, Zsuzsanna (2016) Funkcionális élelmiszerek = Functional Foods. Sapientia Tankönyvek - Élelmiszer-tudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-001-8
|
Text
CsapoAlbert-FunkcionalisElelmiszerek_REAL.pdf Download (4MB) | Preview |
Abstract
A Funkcionális élelmiszerek című könyvünk a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karának mesteri hallgatói számára készült. Reményeink szerint e könyvet a leendő élelmiszermérnökök mind a BSc-, mind az MSc-képzés során hasznosítani tudják, sőt talán a leendő új szakok hallgatóinak is segítségére lesz tanulmányaik során. A könyv megírásakor figyelemmel kellett lenni arra, hogy a tárgyat kevés órában oktatják a hallgatóknak, és a tudásanyagot össze kellett hangolni a szak keretében oktatott egyéb élelmiszer-tudománnyal kapcsolatos ismeretanyaggal is. Ezért egy olyan könyvet szerettünk volna írni, amely csak részben érinti a korábban tanultakat, új megközelítéssel tárgyalja az egészséges élelmiszereket, és amelyet a hallgatók több tárgy oktatása során is hasznosítani tudnak.
Item Type: | Book |
---|---|
Additional Information: | Román nyelvű absztrakt: Alimente functionale Harmadik szerző: Csapóné Kiss Zsuzsanna |
Subjects: | H Social Sciences / társadalomtudományok > HD Industries. Land use. Labor / ipar, földhasználat, munkaügy > HD1 Industries / ipar > HD13 Processing industry / feldolgozóipar L Education / oktatás > LT Textbooks / tankönyvek Q Science / természettudomány > QH Natural history / természetrajz > QH301 Biology / biológia > QH3011 Biochemistry / biokémia |
Depositing User: | Beáta Szabó |
Date Deposited: | 11 Nov 2020 14:28 |
Last Modified: | 11 Nov 2020 14:28 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/116703 |
Actions (login required)
Edit Item |