REAL

Természetes nitrátforrás hatásának vizsgálata hagyományos pácolású termék esetében mesterséges adalékanyag csökkentése céljából

Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Jónás, Gábor and Friedrich, László Ferenc (2022) Természetes nitrátforrás hatásának vizsgálata hagyományos pácolású termék esetében mesterséges adalékanyag csökkentése céljából. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 22-28. ISSN 1215-0665

[img]
Preview
Text
Meat.3.pdf

Download (2MB) | Preview
Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: nitrate; NITRITE; pácolás; nitrit; nitrát; brining; Staphylococcus carnosus; zellerpor; celery juice powde;
Subjects: T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 23 Feb 2023 14:46
Last Modified: 23 Feb 2023 15:10
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/159942

Actions (login required)

Edit Item Edit Item