Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Jónás, Gábor and Friedrich, László Ferenc (2022) Természetes nitrátforrás hatásának vizsgálata hagyományos pácolású termék esetében mesterséges adalékanyag csökkentése céljából. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 22-28. ISSN 1215-0665
|
Text
Meat.3.pdf Download (2MB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.56616/meat.3414
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | nitrate; NITRITE; pácolás; nitrit; nitrát; brining; Staphylococcus carnosus; zellerpor; celery juice powde; |
Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 23 Feb 2023 14:46 |
Last Modified: | 23 Feb 2023 15:10 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/159942 |
Actions (login required)
Edit Item |