REAL

Húsromlás nyomon követésének fogyasztói érzékszervi lehetőségei = Meat Spoilage Monitoring Through Consumer Sensory Methods

Gulyás, Pálma and Bálint, Melinda and Kókai, Zoltán (2022) Húsromlás nyomon követésének fogyasztói érzékszervi lehetőségei = Meat Spoilage Monitoring Through Consumer Sensory Methods. A HÚS : A HÚSIPAR TUDOMÁNYOS SZAKFOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 29-33. ISSN 1215-0665

[img]
Preview
Text
Meat.4.pdf
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 23 Feb 2023 14:57
Last Modified: 23 Feb 2023 14:57
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/159946

Actions (login required)

Edit Item Edit Item