Gulyás, Pálma and Bálint, Melinda and Kókai, Zoltán (2022) Húsromlás nyomon követésének fogyasztói érzékszervi lehetőségei = Meat Spoilage Monitoring Through Consumer Sensory Methods. A HÚS : A HÚSIPAR TUDOMÁNYOS SZAKFOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 29-33. ISSN 1215-0665
|
Text
Meat.4.pdf Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (1MB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.56616/meat.3415
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 23 Feb 2023 14:57 |
Last Modified: | 23 Feb 2023 14:57 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/159946 |
Actions (login required)
Edit Item |