Horeczki, Réka and Kovács, Dezső (2022) „Minőség és összefogás a gasztronómiában, helyi termékek készı́tésében és a turizmusban” Panelbeszélgetés kivonata. In: A vidéki Magyarország a pandémia korában : IX. Falukonferencia. KRTK Regionális Kutatások Intézete, Pécs, pp. 244-247. ISBN 9786155949111; 9786155949104
|
Text
horeczki-minoseg-2022.pdf Download (109kB) | Preview |
| Item Type: | Book Section |
|---|---|
| Subjects: | G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > G Geography (General) / Földrajz általában > G154.9-155.8 Tourism / turizmus |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | MTMT SWORD |
| Date Deposited: | 09 Mar 2023 09:30 |
| Last Modified: | 09 Mar 2023 09:42 |
| URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/161801 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




