REAL

„Minőség és összefogás a gasztronómiában, helyi termékek készı́tésében és a turizmusban” Panelbeszélgetés kivonata

Horeczki, Réka and Kovács, Dezső (2022) „Minőség és összefogás a gasztronómiában, helyi termékek készı́tésében és a turizmusban” Panelbeszélgetés kivonata. In: A vidéki Magyarország a pandémia korában : IX. Falukonferencia. KRTK Regionális Kutatások Intézete, Pécs, pp. 244-247. ISBN 9786155949111; 9786155949104

[img]
Preview
Text
horeczki-minoseg-2022.pdf

Download (109kB) | Preview
Item Type: Book Section
Subjects: G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > G Geography (General) / Földrajz általában > G154.9-155.8 Tourism / turizmus
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 09 Mar 2023 09:30
Last Modified: 09 Mar 2023 09:42
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/161801

Actions (login required)

Edit Item Edit Item