REAL

Tradíciók és megújulások : Megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján (a visszatekintő előadás szövege)

Salgó, András (2022) Tradíciók és megújulások : Megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján (a visszatekintő előadás szövege). ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4107-4112. ISSN 0422-9576

[img]
Preview
Text
WesslingEVIK36-Salgo-fokuszban.pdf - Published Version
Available under License Creative Commons Attribution.

Download (568kB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Correspondence Address: Salgó, A.; Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi EgyetemHungary; email: salgo.andras@vbk.bme.hu
Uncontrolled Keywords: élelmiszeripari fejlesztések, gabonaipar, gabonakémia, ‘Sigmond Elek, Binder Kotrba Géza, Sándor Zoltán, Holló János, Fodor Lajos, Sevella Béla, Vuk Mihály, Telegdy Kováts László, Lásztity Radomír, Salgó András, Vértessy Beáta
Subjects: Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia
S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés
T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 28 May 2024 13:03
Last Modified: 28 May 2024 13:03
URI: https://real.mtak.hu/id/eprint/195931

Actions (login required)

Edit Item Edit Item