Salgó, András (2022) Tradíciók és megújulások : Megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján (a visszatekintő előadás szövege). ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4107-4112. ISSN 0422-9576
|
Text
WesslingEVIK36-Salgo-fokuszban.pdf - Published Version Available under License Creative Commons Attribution. Download (568kB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-1-HUN
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Correspondence Address: Salgó, A.; Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi EgyetemHungary; email: salgo.andras@vbk.bme.hu |
Uncontrolled Keywords: | élelmiszeripari fejlesztések, gabonaipar, gabonakémia, ‘Sigmond Elek, Binder Kotrba Géza, Sándor Zoltán, Holló János, Fodor Lajos, Sevella Béla, Vuk Mihály, Telegdy Kováts László, Lásztity Radomír, Salgó András, Vértessy Beáta |
Subjects: | Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 28 May 2024 13:03 |
Last Modified: | 28 May 2024 13:03 |
URI: | https://real.mtak.hu/id/eprint/195931 |
Actions (login required)
Edit Item |