Nadine, Köhler and Patrick, Siegfried (2024) Betrachtung des Zero Waste-Trends im Bereich der Lebensmittelprodukti-on und Bewertung der Marktchance von Brotbier. KALEIDOSCOPE: MŰVELŐDÉS- TUDOMÁNY- ÉS ORVOSTÖRTÉNETI FOLYÓIRAT, 14 (29). pp. 30-49. ISSN 2062-2597
|
Text
cikkek_8-4_kohler_kaleidoscope_2024_29.pdf - Published Version Download (653kB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.17107/KH.2024.29.4
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TD Environmental technology. Sanitary engineering / környezetvédelem, hulladékkezelés, egészségügyi mérnöki technika (ivóvízellátási és szennyvízkezelési technika) T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | MTMT SWORD |
| Date Deposited: | 01 Sep 2025 06:36 |
| Last Modified: | 07 Sep 2025 08:18 |
| URI: | https://real.mtak.hu/id/eprint/223031 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




