Nadine, Köhler and Patrick, Siegfried (2024) Betrachtung des Zero Waste-Trends im Bereich der Lebensmittelprodukti-on und Bewertung der Marktchance von Brotbier. KALEIDOSCOPE: MŰVELŐDÉS- TUDOMÁNY- ÉS ORVOSTÖRTÉNETI FOLYÓIRAT, 14 (29). pp. 30-49. ISSN 2062-2597
| 
 | Text cikkek_8-4_kohler_kaleidoscope_2024_29.pdf - Published Version Download (653kB) | Preview | 
      Official URL: https://doi.org/10.17107/KH.2024.29.4
    
  
  
  | Item Type: | Article | 
|---|---|
| Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TD Environmental technology. Sanitary engineering / környezetvédelem, hulladékkezelés, egészségügyi mérnöki technika (ivóvízellátási és szennyvízkezelési technika) T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány | 
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD | 
| Depositing User: | MTMT SWORD | 
| Date Deposited: | 01 Sep 2025 06:36 | 
| Last Modified: | 07 Sep 2025 08:18 | 
| URI: | https://real.mtak.hu/id/eprint/223031 | 
Actions (login required)
|  | Edit Item | 



