Murányi, Zoltán and Kozák, Imre Olivér and Oldal, Vince (2007) Élelmiszerek biológiailag felvehető króm(III) és króm(VI) tartalmának modellezése. MŰSZAKI SZEMLE (EMT) (39-40). pp. 40-42. ISSN 1454-0746
|
Text
musze_2007_39-40_40-42.pdf Download (259kB) | Preview |
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > T2 Technology (General) / műszaki tudományok általában T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | Zsolt Baráth |
| Date Deposited: | 24 Oct 2025 18:01 |
| Last Modified: | 24 Oct 2025 18:01 |
| URI: | https://real.mtak.hu/id/eprint/227176 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




