REAL

Élelmiszerek biológiailag felvehető króm(III) és króm(VI) tartalmának modellezése

Murányi, Zoltán and Kozák, Imre Olivér and Oldal, Vince (2007) Élelmiszerek biológiailag felvehető króm(III) és króm(VI) tartalmának modellezése. MŰSZAKI SZEMLE (EMT) (39-40). pp. 40-42. ISSN 1454-0746

[img]
Preview
Text
musze_2007_39-40_40-42.pdf

Download (259kB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia
T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > T2 Technology (General) / műszaki tudományok általában
T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: Zsolt Baráth
Date Deposited: 24 Oct 2025 18:01
Last Modified: 24 Oct 2025 18:01
URI: https://real.mtak.hu/id/eprint/227176

Actions (login required)

Edit Item Edit Item