Dankó, László (2018) Narancsbor innováció és kapcsolódása a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiához. In: Narancsbor : Fejezetek a gasztronómiai újdonságok témaköréből. Tokajbor-Bene Pincészet, Szőlőbirtok és Borkereskedelmi Kft., Bodrogkeresztúr, pp. 100-121. ISBN 9786150012520
|
Text
DL_Narancsbor_innovacio.pdf Download (1MB) | Preview |
Item Type: | Book Section |
---|---|
Subjects: | G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > G Geography (General) / Földrajz általában > G154.9-155.8 Tourism / turizmus |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 18 Feb 2019 07:56 |
Last Modified: | 31 Mar 2023 11:46 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/91341 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |