Items where Author is "Csajbókné Csobod, Éva"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article | Book Section Number of items: 8. ArticleVeresné Bálint, Márta and Lichthammer, Adrienn and Csajbókné Csobod, Éva (2024) A Dysphagia diétája = Dysphagia Diet. MAGYAR BELORVOSI ARCHIVUM, 77 (2). pp. 107-109. ISSN 0133-5464 Molnár, Szilvia and Hodász, Hanga and Bartos, Krisztina and Csajbókné Csobod, Éva (2024) Vegetáriánus szülők gyermekeinek táplálkozásával kapcsolatos kutatás magyar és nemzetközi viszonylatokban = Research on the nutrition of vegetarian parents’ children in Hungarian and international contexts. ARANYPAJZS : A CSALÁD VÉDELMÉNEK TUDOMÁNYA / GOLDEN SHIELD : THE SCIENCE OF PROTECTING FAMILIES, 3 (1). pp. 38-47. ISSN 2939-5704 Csajbókné Csobod, Éva and Tátrai-Németh, Katalin (2023) The Role of Dietitian and Catering Manager in Public Catering and Opportunities for Training in Hungary. ACTA ETHNOGRAPHICA HUNGARICA, 68 (1). pp. 191-206. ISSN 1216-9803 Czékmán, Ervin and Csajbókné Csobod, Éva and Pálfi, Erzsébet and Veresné Bálint, Márta and Tátrai-Németh, Katalin (2022) Az Egységes Diétás Rendszer története és változásai a mai magyar kórházakban. ORVOSI HETILAP, 163 (45). pp. 1808-1811. ISSN 0030-6002 Hajas, Lívia and Sipos, László and Csajbókné Csobod, Éva and Veresné Bálint, Márta and Juhász, Réka and Benedek, Csilla (2022) Lentil (Lens culinaris Medik.) Flour Varieties as Promising New Ingredients for Gluten-Free Cookies. FOODS, 11 (14). No. 2028. ISSN 2304-8158 Solymosi, Dóra and Molnár, Szilvia and Csajbókné Csobod, Éva and Veresné Bálint, Márta (2020) Pápai Páriz Ferenc életműve a táplálkozástudomány és a dietetika nézőpontjából. ORVOSI HETILAP, 161 (40). pp. 1730-1733. ISSN 0030-6002 Molnár, Szilvia and Csajbókné Csobod, Éva and Solymosi, Dóra (2020) Soós Aladár professzor munkássága a modern táplálkozástudomány perspektívájából. Orvosi Hetilap, 161 (6). pp. 237-240. ISSN 0030-6002 Book SectionCsajbókné Csobod, Éva and Tátrai-Németh, Katalin (2023) A dietetikus és az élelmezésvezető szerepe a közétkeztetésben és képzésük lehetőségei hazánkban = The Role of Dietitians and Food Service Managers in Public Catering and Their Training Opportunities in Hungary. In: Menzadimenziók : A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága. Néprajztudományi Könyvtár (2). HUN-REN Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajztudományi Intézet, Budapest, pp. 267-284. ISBN 978-963-567-070-3; 978-963-567-072-7 |