REAL

Items where Author is "Kapcsándi, Viktória"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 16.

Article

Kapcsándi, Viktória and Hanczné Lakatos, Erika and Walcz, Laura and Posgay, Miklós Marcel (2022) Gyógynövény drogok, valamint gyógynövény illóolajok antimikrobiális hatásának vizsgálata Escherichia coli, Salmonella valamint a Staphylococcus aureus baktériumok tekintetében. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 63 (1). pp. 33-53. ISSN 1416-647X

Szathmáry, Miklós and Hanczné Lakatos, Erika and Kapcsándi, Viktória (2022) A gyömbér (Zingiber officinale) sörtechnológiában való alkalmazásának hatása a végtermék különböző tulajdonságaira. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 63 (1). pp. 54-74. ISSN 1416-647X

Kapcsándi, Viktória and Hanczné Lakatos, Erika (2021) Gyümölcsjoghurtok eltarthatóságának vizsgálata az ízesítőanyagok kezeléseinek függvényében. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (1). pp. 3293-3303. ISSN 0422-9576

Kapcsándi, Viktória and Hanczné Lakatos, Erika (2021) Investigation of the shelf life of fruit yogurts as a function of the treatment of flavoring substances. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (1). pp. 3304-3314. ISSN 0422-9576

Kajtár-Czinege, Anikó and Kapcsándi, Viktória and Székelyhidi, Rita and Németh-Torkos, Anett and Lakatos, Erika (2020) Cukor- és sav összetevők vizsgálata különböző szilvafajtákban = Analysis of Sugar and Acid Compounds in Different Plum Varieties. GRADUS, 7 (2). pp. 53-58. ISSN 2064-8014

Kiss, Kármen Anita and Kapcsándi, Viktória and Posgay, Miklós Marcel and Lakatos, Erika (2020) Production of Potential Functional Dairy Products Using Herb Treated by Microwave Radiation. GRADUS, 7 (1). pp. 20-25. ISSN 2064-8014

Mihálka, Virág and Székelyhidi, Rita and Kapcsándi, Viktória and Király, Ildikó (2020) Sugar and Acid Content of Organically and Conventionally Grown Strawberry (Fragaria x ananassa). GRADUS, 7 (2). pp. 225-229. ISSN 2064-8014

Mihálka, Virág and Székelyhidi, Rita and Lakatos, Erika and Kapcsándi, Viktória and Palkovics, András and Király, Ildikó (2020) Ökológia és konvencionális körülmények között termesztett szamóca (Fragaria x ananassa) hozama és antioxidáns kapacitása = Yield and Antioxidant Capacity of Organically and Conventionally Cultivated Strawberry (Fragaria × ananassa). GRADUS, 7 (2). pp. 12-17. ISSN 2064-8014

Kapcsándi, Viktória and Barabás, Attila and Sik, Beatrix and Ajtony, Zsolt and Hanczné Lakatos, Erika (2018) Különböző laktóz koncentrációk hatása Kluyveromyces élesztőtörzsek szaporodási tulajdonságaira és etanoltermelési képességére. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 59 (1). pp. 27-43. ISSN 1416-647X

Kapcsándi, Viktória and Kovács, Attila and Neményi, Miklós and Lakatos, Erika (2016) Investigation of a non-thermal effect of microwave treatment. ACTA ALIMENTARIA, 45 (2). pp. 224-232. ISSN 0139-3006

Kapcsándi, Viktória and Neményi, Miklós and Lakatos, Erika (2013) ALACSONY TELJESÍTMÉNYŰ MIKROHULLÁM HATÁSA A MUST ERJEDÉSÉRE. Review of Faculty of Engineering; Analecta Technica Szegedinensia, 1 (1). pp. 73-78. ISSN 1788-6392

Lakatos, Erika and Kovács, Attila József and Kapcsándi, Viktória and Neményi, Miklós (2012) Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása a cellobiáz enzim működésére. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 54 (1). pp. 3-11. ISSN 1416-647X

Kapcsándi, Viktória and Lakatos, Erika and Fábri, Zsófia Nóra and Neményi, Miklós (2012) Narancslé mikrohullámú hőkezelése. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 54 (2). pp. 39-44. ISSN 1416-647X

Conference or Workshop Item

Lakatos, Erika and Kovács, Attila and Kapcsándi, Viktória and Neményi, Miklós (2015) Influence of the cellobiase enzyme activity by microwave radiation. In: 2nd international conference on food and biosystems Engineering, 2015.05.28. - 2015.05.31., Mykonos, Görögország.

Kapcsándi, Viktória and Neményi, Miklós and Lakatos, Erika (2013) EFFECT OF MICROWAVE TREATMENT OF THE GRAPE MUST FERMENTATION PROCESS. In: Food Science Conference 2013 - with research for the succes Darányi Program, 2013. 11. 7-8., Budapest.

Kapcsándi, Viktória and Neményi, Miklós and Lakatos, Erika and Kovács, Attila József (2013) Physical treatments effect on fermentation. In: Science for Sustainability International Scientific Conference for PhD Students, March 19-20, 2013, Győr, University of West Hungary.

This list was generated on Sat Mar 15 14:41:41 2025 CET.