REAL

Tejipari technológia : Tej és tejtermékek a táplálkozásban

Fenyvessy, József and Csanádi, József and Csapó, János and Csapó-Kiss, Zsuzsanna (2014) Tejipari technológia : Tej és tejtermékek a táplálkozásban. Sapientia Tankönyvek - Élelmiszer-tudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-1970-80-6

[img]
Preview
Text
Csapo_Tejipari technologia REAL.pdf

Download (12MB) | Preview

Abstract

A könyv kiadásának az volt a célja, hogy korszerű, modern ismeretanyagot nyújtson elsősorban a felsőoktatásban tanuló főiskolai és egyetemi hallgatók számára a tejipari technológiáról, a tejfeldolgozásról, a tejtermékekről, valamint hogy eloszlassa mindazokat a félreértéseket, hibás vagy rosszul magyarázott tudományos eredményeket, melyek az utóbbi időben hozzájárultak a tej- és tejtermékfogyasztás csökkenéséhez. A könyvet agrártudományi egyetemeken, élelmiszer-ipari főiskolákon és orvosi egyetemeken tanuló, táplálkozástudománnyal foglalkozó szakemberek számára ajánljuk.

Item Type: Book
Subjects: H Social Sciences / társadalomtudományok > HD Industries. Land use. Labor / ipar, földhasználat, munkaügy > HD1 Industries / ipar > HD13 Processing industry / feldolgozóipar
L Education / oktatás > LB Theory and practice of education / oktatás elmélete és gyakorlata > LB2300 Higher Education / felsőoktatás
L Education / oktatás > LT Textbooks / tankönyvek
Depositing User: Beáta Szabó
Date Deposited: 11 Nov 2020 14:12
Last Modified: 11 Nov 2020 14:12
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/116702

Actions (login required)

Edit Item Edit Item