Fenyvessy, József and Csanádi, József and Csapó, János and Csapó-Kiss, Zsuzsanna (2014) Tejipari technológia : Tej és tejtermékek a táplálkozásban. Sapientia Tankönyvek - Élelmiszer-tudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-1970-80-6
  | 
            
              
Text
 Csapo_Tejipari technologia REAL.pdf Download (12MB) | Preview  | 
          
Abstract
A könyv kiadásának az volt a célja, hogy korszerű, modern ismeretanyagot nyújtson elsősorban a felsőoktatásban tanuló főiskolai és egyetemi hallgatók számára a tejipari technológiáról, a tejfeldolgozásról, a tejtermékekről, valamint hogy eloszlassa mindazokat a félreértéseket, hibás vagy rosszul magyarázott tudományos eredményeket, melyek az utóbbi időben hozzájárultak a tej- és tejtermékfogyasztás csökkenéséhez. A könyvet agrártudományi egyetemeken, élelmiszer-ipari főiskolákon és orvosi egyetemeken tanuló, táplálkozástudománnyal foglalkozó szakemberek számára ajánljuk.
| Item Type: | Book | 
|---|---|
| Subjects: | H Social Sciences / társadalomtudományok > HD Industries. Land use. Labor / ipar, földhasználat, munkaügy > HD1 Industries / ipar > HD13 Processing industry / feldolgozóipar L Education / oktatás > LB Theory and practice of education / oktatás elmélete és gyakorlata > LB2300 Higher Education / felsőoktatás L Education / oktatás > LT Textbooks / tankönyvek  | 
        
| Depositing User: | Beáta Szabó | 
| Date Deposited: | 11 Nov 2020 14:12 | 
| Last Modified: | 11 Nov 2020 14:12 | 
| URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/116702 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Edit Item | 




